Jag hade det stora nöjet att vara med på SETT i Kistamässan förra veckan för att hålla en presentation kring rubriken ”Och nu ska alla bli programmerare… eller?” och det var den absolut mest givande presentationen för min del hittills i år. Massor av åhörare och trevliga diskussioner efteråt.

Linda Mannila:

Bild tagen av Peter Parnes

Du hittar mina slides online och om du vill höra en kort intervju som Lärarförbundet spelade in efteråt kan du se den här. Computer Sweden gjorde också ett inslag, och den artikeln kan du hitta här.
Även om situationen kring programmering i finländska läroplanen intresserar utomlands, måste jag säga att t.ex. situationen i Sverige känns minst lika intressant för mig. Det finns många spännande och framgångsrika projekt att hålla koll på, t.ex. det som sker i Linköping, Luleå, Lund och Göteborg. Mer om det en annan gång.

Tags:

Comments are closed