Digitalisaatio ja teknologinen kehitys muuttaa kaiken ja vaikuttaa meihin kaikkiin.

Nimeni on Linda, ja olen yhteiskunnallinen yrittäjä, puhuja ja kahden lapsen äiti. Puhun mielelläni minua kiinnostavista asioista, autan ihmisiä ja organisaatioita löytämään oman strategiansa nopeasti muuttuvassa maailmassa ja mietin jatkuvasti yhteiskunnan kehitystä, tulevaisuutta ja sitä, miten tekninen kehitys vaikuttaa meihin ja muovaa meitä. Taustani on tietojenkäsittely-, kasvatus- ja taloustieteissä, ja minulla on pitkä kokemus koulutuksesta, tutkimuksesta ja projektinjohdosta. Yritykseni ja tutkimukseni lisäksi olen perustanut nonprofit-yhdistyksen Make It Finland:in, jonka missio on tukea kaikkien mahdollisuudet kehittää omia digitaitoja ja -tietoutta. 

Jos haluat 16 minuutin pikajohdatuksen siihen, miksi teen sitä, mitä teen, voit esimerkiksi katsoa alla olevaa TEDx-puhettani.

Miten voin auttaa sinua tai organisaatiotasi? 

Luentoja ja koulutuksIA

Kolumneja ja artikkeleita

PROJEKTINHALLINTA

TUTKIMUSTA JA SELVITYKSIÄ

Luentoni ja koulutukseni

Paikan päällä olevien koulutusten lisäksi järjestän myös etäkoulutuksia, -työpajoja ja -puheenvuoroja. Kommunikaatio ja osallistujien osallistuttaminen on minulle yhtä tärkeää netissä kuin f2f-tapahtumissa, ja tavoitteenani on aina luoda interaktiivisia koulutustilaisuuksia, jotka tuovat osallistujille lisäarvoa. 

Digikivaa lapsille

Järjestän kerhoja, työpajoja, kursseja ja leirejä lapsille ja nuorille, sekä kasvotusten että netissä. Aiheina on esimerkiksi teknologian luova käyttö, ohjelmointi ja ongelmanratkaisu. Tavoitteena on auttaa nuoria olemaan vastuullisia käyttäjiä ja aktiivisia rakentajia digitaalisessa maailmassa.

Ei-niin-säännöllisesti-päivitetty blogini

Kirjoitan nykyään useimmiten some-postauksia, mutta välillä päätänkin kirojittaa blogia (ruotsiksi). Täältä löydät myös vanhemmat postaukseni.

I november 2018 fördes en debatt kring en opublicerad studie som lyftes […]
Att lära sig programmera tar tid. Att lära sig undervisa programmering tar […]
I söndags publicerade Helsingin Sanomat och därefter även Svenska YLE en artikel med rubriken: […]

OTA Yhteyttä!

Etsitkö inspiroivaa keynotepuhujaa tai kouluttajaa? Tarvitsetko jonkun, joka voi johtaa ja toteuttaa digitalisaatioon liittyviä hankkeita koulussasi, kunnassasi tai organisaatiossasi? Puuttuuko teiltä digitaalinen visio ja strategia? Tarvitseeko organisaatiosi apua tutkimus- tai arviointitehtäviin?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten voin olla avuksi!

linda@digismart.fi
+358 40 721 8747