Lördagen den 16/12 ordnar min förening Make It Finland en kreativ festival på tre språk (sve, fi, eng) i Åbo. Make It Festivalen är öppen för alla oberoende av ålder, kön eller ekonomiska möjligheter. Jag hoppas att så många som möjligt vill ta en paus i julbestyret eller vardagslunken och komma och testa spännande ny teknik och fantisera om vart vi kan vara på väg.

Jag kan inte räkna de timmar som gått åt till att planera och fixa i ordning allt inför evenemanget, men det är absolut värt det! Jag är så glad över att kunna erbjuda detta avgiftsfritt till alla intresserade – det finns ingen prislapp som gör att några inte kan komma.
Ser så fram emot detta! Har du vägarna förbi Åbo-trakten den 16/12, så kom in en sväng du också!

Tags:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *