I torsdags var det dags för evenemanget Medietanken i Vasa. På Medietankens webbsida kan vi läsa att evenemanget var

en seminariedag för lärare, rektorer, lärarstuderande och andra som är intresserade av hur digitaliseringen förändrar lärandet och verksamheten i våra skolor. Vi ställde in våra digitala medier och verktyg på ”skolläge” och lyfte fram temat ”Verksamhetskulturen i den digitala skolan”. Dagen bestod av föreläsningar och dialogtimmar.

Charlotta Hilli (@chilliconnect) från ÅA/Vasa och jag hade det stora nöjet att hålla både en keynote och två dialogföreläsningar på temat ”Att leva och lära i det digitaliserade samhället”. Det var roligt att pröva på att hålla en gemensam keynote – tror det kommer bli fler av den sorten 🙂 För den som missade keynoten och/eller vill kolla den finns den tillgänglig online på https://www.youtube.com/watch?v=ANeABF8Y8Z8.

Tags:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *