I år hade jag det stora nöjet att vara på den stora utbildningsmässan BETT i London med Lin Education. Fyra väldigt givande dagar med drygt 550 pedagoger och skolledare – för att inte glömma alla kloka människor från Lin Education och ett stort gäng övriga inspiratörer.

Förutom tre workshops tillsammans med förskole- och grundskolelärare höll jag en presentation för Studentlitteratur på Datorn i Utbildningens spår – mitt bokprojekt börjar bli riktigt konkret nu! Härligt att vara så långt på väg – får se om vi får ett prov-ex till SETT-mässan i maj.

Hann inte se särskilt mycket av utbudet på BETT-mässan, men en timme gav mig en överblick över det som verkade mest aktuellt för tillfället – väldigt mycket programmering, skaparkultur och Microbit! Passade också på att plocka på mig några coola armband vid Coderz stand – de jobbar på en programmeringsmiljö för virtuella robotar för undervisningsbruk.

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *